مقایسه خرید ملک در ترکیه با سایر کشورها جهت اخذ اقامت (بخش دوازدهم)
هزینه های مهاجرت
در بخش اول مقاله با عنوان مقایسه خرید ملک در ترکیه با سایر کشورها جهت اخذ اقامت (بخش اول) شامل کشورهای ترکیه، یونان، اسپانیا، پرتغال، اوکراین، برزیل، مکزیک، فرانسه و ایتالیا انجام شد. اما همانطور که میدانید برای انتخاب مقصد نهایی مهاجرت شاخص های کلیدی دیگری نیز دخیل است که در رشته مقالات آتی به بررسی این شاخص ها در کشورهای مختلف پرداخته شده است. پیشنهاد میکنم به این مقالات به عنوان بخشی از تحقیقات خود در انتخاب مقصد نهایی مهاجرت توجه فرمایید. شاخصهایی که من در این رشته مقالات بررسی کرده ام به شرح زیر است:
- انتخاب مهاجران قبلی
- شرایط اجتماعی، سیاسی و اقتصادی
- تشابه یا تضاد فرهنگی
- هزینه های زندگی
- آزادی
- سطح رفاه
- هزینه های مهاجرت
- موقعیت و آینده تحصیلی و شغلی
- میزان درآمد
- وضعیت بهداشت و درمان
- هماهنگی کشور جدید باهدف مهاجرت
- هزینه رفت آمد به کشور مقصد بعد از مهاجرت
هزینه های مهاجرت
مهاجرت یک فرآیند حقوقی نسبتا پیچیده و طولانی مدت است که متناسب با قوانین هر کشور مقدار و میزان این پیچیدگی ها متغیر است. ایرانیان نیز مانند افراد هر کشوری ممکن است که تمایل به هجرت و زندگی در جای دیگری داشته باشند. هر کسی نسبت به شرایط زندگی که دارد ممکن است چنین تصمیمی در زندگی بگیرد. حال شاید این تصمیم، ادامه تحصیل در جایی است که رشته شما در آنجا کاربرد بهتری دارد و بهتر تدریس میشود، زندگی در جایی است که فرزندانتان در رفاه بیشتری میتوانند به سر برند، شغل متناسب با نیاز خود را میتوانید داشته باشید یا حتی این کوچ به خاطر آبوهوا نیز میتواند باشد؛ بههرحال با هر دلیلی که قصد مهاجرت داشته باشید معمولاً کشورهای خاصی را در نظر میگیرید که اغلب، مقاصد پرطرفدار مهاجرت ایرانیان با شرایط شما به آنها بوده است. طبق آمار بیشترین تعداد ایرانیان مهاجر یکی از کشورهای زیر را انتخاب نموده اند:
- ترکیه
- آمریکا
- کانادا
- استرالیا
- آلمان
- امارات متحده عربی
- سوئد
- دانمارک
- اتریش
- انگلستان
- نروژ
- پرتغال
- اسپانیا
مهاجرت ایرانیان به ترکیه
ترکیه در سال 2010 میزبان 500،000 ایرانی بوده است که بهطور دائم یا موقت به آن مهاجرت کردهاند. اغلب مهاجران ایرانی، از طریق این کشور همسایه، مقصد نهایی مهاجرت خود را به دیگر کشورها انتخاب میکنند. البته در سالهای اخیر و با توجه به رفاه نسبی کشور ترکیه، مهاجران ایرانی ترجیح دادهاند تا در خود ترکیه اقامت گزینند. ترکیه همچنین در 20 سال گذشته به مرکز توریستی مهمی در دنیا تبدیل شده است و درآمد هنگفتی از این راه کسب کرده است. در ضمن ترکیه با شهرهای مدرنی نظیر استانبول که بهواسطه گردشگران غربی خود، با فرهنگ غربی آشنا شده و خود نیز به آن فرهنگ نزدیکتر شده است، برای ساکنان ایرانی جذاب شده است. همچنین، فرهنگ مردم ترکیه نزدیکترین شباهت را با فرهنگ ایرانی دارند و چه از نظر مذهب و چه باورها نقاط مشترک زیادی با ایرانیان دارند برای همین است که امروزه ترکیه به یکی از مقاصد پرطرفدار مهاجرت ایرانیان تبدیل شده و افراد زیادی به دنبال راههای گوناگون زندگی کردن در این کشور زیبا هستند.
چرا ایرانیان مقیم ترکیه، این کشور را برای زندگی ترجیح دادهاند؟
- بیشتر مناطق در ترکیه بهطور متوسط 250 روز در سال آفتابی هستند.
- مواد غذایی دریایی فراوان و رستورانهای دریایی با غذاهای مفید در آن زیاد است.
- کشوری با هزینههای زندگی نسبتاً ارزان است.
- معاشرت در آن برای ایرانیان آسانتر است.
- فرهنگ ایرانیان به فرهنگ ترکیه خیلی نزدیک است.
- همانند ایران، کشوری مسلمان است.
- با آرامش میتوان در آن زندگی و سفر کرد.
- فرهنگ باستانی غنی دارد و میتوانید به شهرهای مختلفی از آن سفر کرده و با جاهای دیدنی و بناهای تاریخی آنها آشنا شوید.