زرسان‌گلوبال - مشاور تخصصی خرید ملک در بهترین شهر‌های ترکیه

مقایسه خرید ملک در ترکیه با سایر کشورها جهت اخذ اقامت (بخش یازدهم)​

شاخص رفاه لگاتوم رتبه‌بندی سالانه مؤسسه پژوهشی لگاتوم (Legatum Prosperity Index) است که درباره سطح رفاه در ۱۴۲ کشور مختلف منتشر می‌شود. لگاتوم از سال ۲۰۰۷ این گزارش را ارائه می‌کند و پژوهشگران آن، شاخص رفاه را براساس ترکیبی از وضعیت کشورها در ۹ حوزه مختلف تعریف کرده‌اند.

مقایسه خرید ملک در ترکیه با سایر کشورها جهت اخذ اقامت (بخش یازدهم)

شاخص سطح رفاه

در بخش اول مقاله با عنوان مقایسه خرید ملک در ترکیه با سایر کشورها جهت اخذ اقامت (بخش اول) شامل کشورهای ترکیه، یونان، اسپانیا، پرتغال، اوکراین، برزیل، مکزیک، فرانسه و ایتالیا انجام شد. اما همانطور که میدانید برای انتخاب مقصد نهایی مهاجرت شاخص های کلیدی دیگری نیز دخیل است که در رشته مقالات آتی به بررسی این شاخص ها در کشورهای مختلف پرداخته شده است. پیشنهاد میکنم به این مقالات به عنوان بخشی از تحقیقات خود در انتخاب مقصد نهایی مهاجرت توجه فرمایید. شاخص هایی که من در این رشته مقالات بررسی کرده ام به شرح زیر است:

  • انتخاب مهاجران قبلی
  • شرایط اجتماعی، سیاسی و اقتصادی
  • تشابه یا تضاد فرهنگی
  • هزینه های زندگی
  • آزادی
  • سطح رفاه
  • هزینه های مهاجرت
  • موقعیت و آینده تحصیلی و شغلی
  • میزان درآمد
  • وضعیت بهداشت و درمان
  • هماهنگی کشور جدید باهدف مهاجرت
  • هزینه رفت آمد به کشور مقصد بعد از مهاجرت

شاخص های رفاه لگاتوم

شاخص رفاه لگاتوم رتبه‌بندی سالانه مؤسسه پژوهشی لگاتوم (Legatum Prosperity Index) است که درباره سطح رفاه در ۱۴۲ کشور مختلف منتشر می‌شود. لگاتوم از سال ۲۰۰۷ این گزارش را ارائه می‌کند و پژوهشگران آن، شاخص رفاه را براساس ترکیبی از وضعیت کشورها در ۹ حوزه مختلف تعریف کرده‌اند. سطح رفاه در کشورها با مقایسه وضعیت آن‌ها در ۹ حوزه اقتصاد، فرصت‌های کسب و کار، حکومت‌داری، آموزش، سلامت، امنیت و ایمنی، محیط زیست، آزادی‌های فردی و سرمایه اجتماعی سنجیده می‌شود. در رتبه‌بندی 2021 کشورهای کشورهای دانمارک، نروژ، سوئد، فنلاند، سوئیس، هلند، لوکزامبورگ، نیوزیلند، آلمان و ایسلند به ترتیب رتبه های ۱ تا ۱۰ را به خود اختصاص داده اند.. رتبه ایران فهرست 2021، 123 است و رتبه ترکیه در جایگاه 93 می باشد.

شاخص کیفیت زندگی

مردم در کشورهای توسعه‌یافته به رفاه اقتصادی دست یافته‌اند ولی، احساس نمی‌کنند که زندگیشان، از کیفیت مطلوبی برخوردار باشد. پس، رشد شاخص تولید ناخالص داخلی (GDP) که معرف رشد اقتصادی است، نمی‌تواند معیار بهبود کیفیت زندگی مردم تلقی شود از این رو، برای نخستین بار، در سال ۲۰۰۵ میلادی، واحد اطلاعاتی اکونومیست (EIU)، شاخص اقتصادی و اجتماعی جدیدی را به منظور رتبه‌بندی کشورهای جهان ارائه کرد. این معیار رتبه‌بندی کشورها را شاخص کیفیت زندگی (QLI)، نام‌گذاری کرده‌اند.
عوامل نه‌گانه کیفیت زندگی و شاخص‌های به‌کار گرفته شده در نمایش چنین عواملی عبارتند از:
1) تعالی مادی: سرانه تولید ناخالص ملی
2) سلامتی: امید به زندگی
3) ثبات سیاسی و امنیت: نرخ ثبات سیاسی و امنیت
4) زندگی خانوادگی: نرخ طلاق(در هر هزار نفر)
5) زندگی اجتماعی: نرخ حضور در اماکن مذهبی یا عضویت در سندیکاها
6) اقلیم و جغرافیا: عرض جغرافیائی، شرایط اقلیمی بین گرمتر و سردتر را مشخص می‌سازد.
7) امنیت شغلی: نرخ بیکاری
8) آزادی سیاسی: متوسط شاخص‌های آزادی‌های مدنی و سیاسی
9) برابری جنسیتی: نسبت متوسط درآمد مرد و زن، بر اساس آخرین داده‌های در دسترس
در این کشورهای کانادا، ژاپن و سوئیس در صدر کشورهای دیگر قرار دارند.

پیام بگذارید

مقایسه املاک

مقایسه کنید (0)